Seminar: Digitalt internationalt samarbejde på uddannelsesområdet

Torsdag 26. maj: Seminar om digitalt internationalt samarbejde inden for uddannelse på Tampere University of Applied Sciences.

Finland har i år formandsposten i Nordisk Ministerråd. I forbindelse med det Nordplus’ – det nordisk-baltiske program for uddannelsessamarbejde og -mobilitet – programkomites møde i Finland, organiserer det finske formandskab et halvdagsseminar om digitalt internationalt samarbejde inden for uddannelse på Tampere University of Applied Sciences i Tampere torsdag den 26. maj.

Du er velkommen til at deltage, lytte og bidrage med information om emner inden for digitalt internationalt samarbejde! Der vil være en introduktion om temaet fra det finske Ministerie for Uddannelse og Kultur, efterfulgt af et oplæg om det igangværende forskningsprojekt NEMO om følelser i digital interaktion. Efter en kaffepause vil der være fremvisninger med best practice eksempler fra forskellige sektorer af uddannelsesverdenen om, hvordan digitalt samarbejde kan forstærke både internationalisering og udvikling på uddannelsesområdet.

Seminaret organiseres i samarbejde med Nordplus-programmet, finske CIMO – center for international mobilitet og internationalt samarbejde og Tampere University of Applied Sciences.

Det er gratis at deltage i seminaret, og det er åbent for alle. Forhåndsregistrering er dog påkrævet og tilmeldingsfristen er den 17. maj via dette link. Del endelig invitationen i dit netværk!

For mere information kontakt venligst projektleder Sini Keikonen ved det finske Ministerie for Uddannelse og Kultur på telefon: (+358) 0295 330145 eller e-mail: sini.keinonen(a)minedu.fi

Find programmet for dagen her:

Programme: Seminar on Digital International Collaboration in Education